Kuruyemiş
Gösterilen sonuç sayısı: 10
-
Çiğ İç Fındık
Ülkemizde yetişen en kaliteli fındıkların toplanıp, ayıklanması ile elde edilen fındıklarımız tazeliği ve doğallığıyla sağlıklı bir atıştırmalıktır.
-
Kabuklu Antep Fıstığı
Sert kabuklu yemişlerden olan Antep fıstığının sağlık üzerine olumlu etkileri bulunmaktadır. Protein, yağ ve yağ asitleri, lif, vitamin ve mineral bakımından zengin besinsel içeriğe sahiptir.
-
Kabuklu Ceviz
Cevizi sade atıştırmalık olarak tüketebileceğiniz gibi pastalardan yemeklere bir çok alanda da kullanabilirsiniz.
-
Kabuklu Fındık
Fındık vücutta artık madde bırakmadan protein verir ve vücudun normal çalışmasına, zayıf düşmemesine yardımcı olur.
-
Kabuksuz Badem
Badem vitamin deposu olarak bilinen çok sağlıklı bir besin kaynağıdır.
-
Kaju (ww320)
Zor şartlarda yetişen ve zahmetli üretimi ile bilinen kaju daha çok Ekvator bölgesinde ve tropikal iklime sahip bölgelerde üretilir.
-
Kaju Fıstığı (ww240)
Kaju ağaçlarından elde edilen değerli kaju taneleri ülkemizde de son yıllarda severek tüketilen kuruyemişlerden biri olmuştur.
-
Kavrulmuş İç Fındık
Karadeniz’den gelen en lezzetli yemiş olan fındık, sert kabuğunun altında gerçek bir enerji ve besin deposudur.
-
Kırmızı Tip Kabuksuz İç Antep Fıstığı
Genellikle Antep fıstığı hasadının son zamanlarına doğru toplanılan, kırmızı kabuklu denilen fıstığın içerisinden çıkarılan çeşittir.
-
Meverdi Türü Kabuksuz Yeşil Antep Fıstığı
Bu tür en kaliteli ve en lezzetli antep fıstığı türüdür.