Kuruyemiş

Gösterilen sonuç sayısı: 10

  • Çiğ İç Fındık

    Ülkemizde yetişen en kaliteli fındıkların toplanıp, ayıklanması ile elde edilen fındıklarımız tazeliği ve doğallığıyla sağlıklı bir atıştırmalıktır.

  • Kabuklu Antep Fıstığı

    Sert kabuklu yemişlerden olan Antep fıstığının sağlık üzerine olumlu etkileri bulunmaktadır. Protein, yağ ve yağ asitleri, lif, vitamin ve mineral bakımından zengin besinsel içeriğe sahiptir.

  • Kabuklu Ceviz

    Cevizi sade atıştırmalık olarak tüketebileceğiniz gibi pastalardan yemeklere bir çok alanda da kullanabilirsiniz.

  • Kabuklu Fındık

    Fındık vücutta artık madde bırakmadan protein verir ve vücudun normal çalışmasına, zayıf düşmemesine yardımcı olur.

  • Kabuksuz Badem

    Badem vitamin deposu olarak bilinen çok sağlıklı bir besin kaynağıdır.

  • Kaju (ww320)

    Zor şartlarda yetişen ve zahmetli üretimi ile bilinen kaju daha çok Ekvator bölgesinde ve tropikal iklime sahip bölgelerde üretilir.

  • Kaju Fıstığı (ww240)

    Kaju ağaçlarından elde edilen değerli kaju taneleri ülkemizde de son yıllarda severek tüketilen kuruyemişlerden biri olmuştur.

  • Kavrulmuş İç Fındık

    Karadeniz’den gelen en lezzetli yemiş olan fındık, sert kabuğunun altında gerçek bir enerji ve besin deposudur.

  • Kırmızı Tip Kabuksuz İç Antep Fıstığı

    Genellikle Antep fıstığı hasadının son zamanlarına doğru toplanılan, kırmızı kabuklu denilen fıstığın içerisinden çıkarılan çeşittir.

  • Meverdi Türü Kabuksuz Yeşil Antep Fıstığı

    Bu tür en kaliteli ve en lezzetli antep fıstığı türüdür.