Yağlı tohumlar arasında en yüksek protein değerine sahip bitki olan soya fasulyesi, kolesterol ve doymuş yağlar içermeyen yapısı, yüksek kaliteli protein içeriği ile çok yönlü bir bitkidir. Hem hayvan hem de insan beslenmesinde yoğun bir şekilde kullanılan soya, genellikle ekstrüzyon işleminden geçirilmekte, yağ ve küspe olarak ayrılarak değerlendirilmektedir.
Soya fasulyesi küspesi ve Soya Yağı , özellikle kanatlı yem ve büyükbaş hayvan yemi üretiminde yoğun olarak kullanılmaktadır.
Çiftlik hayvanlarının rasyonlarını dengelemek, amino asit açıklarını tamamlamak amacıyla kullanılan soya küspesi ve Soya Yağı , yüksek derecede sindirim derecesine sahip bir üründür. Tüm dünyada yem endüstrisinin temel bir protein kaynağı olduğu için, yılın her günü stratejik olarak ticarete konu olan bir yem ham maddesidir.
Firmamız Yemlik Soya Yağında gerek Türkiye de gerekse Tüm Pazarlarda Kalitesiyle ve ürün saflığı ile en çok tercih edilen firmalar arasında yer almaktadır.
Yemlik Soya Yağı
Yağlı tohumlar arasında en yüksek protein değerine sahip bitki olan soya fasulyesi, kolesterol ve doymuş yağlar içermeyen yapısı, yüksek kaliteli protein içeriği ile çok yönlü bir bitkidir.